O Meu Lar i la seva història

O meu Lar

Carn gallega a la brasa natural han estat el nostre punt de referència, per no esmentar tots els entrants, peix i altres... Moltes són les persones que des de la inauguració d'una de les nostres especialitats provat i molts són clients que des de llavors encara estan entrant al nostre restaurant i recomanar a altres persones a visitar-nos (són molt agraïts). Han patit una gran transformació de la nostra ciutat un dels més cosmopolita de tota Europa , increïble fa anys una oferta de restaurants de totes les cultures i països que ens ha convertit en una ciutat amb gran Turisme oferir reconegut arreu del món. En aquesta transformació, hem seguit amb les nostres idees de bons fer i sempre intenten acollir com el millor possible per als nostres clients amb una relació qualitat preu molt apreciat per tots ells. Esperem la seva visita una altra vegada , Gràcies per tots aquests anys de confiança.

Família Rodriguez

La autèntica carn gallega feta a natural brasa

Història

Antonio: Després d'arribar a Barcelona des de la seva Galícia natal més o menys l'any 1970 Va començar a descobrir el món de la restauració.
Treballant a l'establiment més important botiga de cafè d'època Plaza (Plaça de Catalunya),(la pèrgola),(Marisc restaurant Carballeira,durant 14 anys). Llavors va decidir treballar en el seu propi al jardí Rte, l'Estrella de Mar. Llavors va decidir muntar un local amb les idees que van ser sempre sobre ell per la capçalera (Una cuina, amb la brasa natural, cuina tradicional, però de gran qualitat en un amistós, rústic i acollidor ) llavors amb l'ajuda de la seva dona i la seva
Nens. L'any 1989, Antonio va obrir la braseria "O Meu Lar". Una braseria gallega a 15 MN del Centre de Barcelona, en el districte de Poblé SEC, on a més de 20 anys de dedicació i bon treball,Aquest negoci familiar s'ha convertit en un nom de referència en el sector (una de la gallega més popular en els restaurants de Barcelona).