La lletra

Primer i segon

Una continuació prem exponemos alguno de nuestros plats con mayor demanda

Primeros

  • Pà torrat amb tomàquet i all
  • CALAMARCITOS FREGITS
  • CARACOLES “OH MEU LAR”
  • ENSALADA VERDE
  • Tonyina i amanida d'espàrrecs
  • Amanida de formatge de cabra.
  • PEBROTS DEL PADRÓ
  • CROQUETES DE TINTA DE CALAMAR
  • ESPÀRRECS de Navarra
  • ESPÀRRECS AMB PERNIL
  • PERNIL IBÈRIC
  • FORMATGE MANXEC
  • XORIÇO GALLEC A LA PLANXA
  • ESTOFAT DE PORC “OH MEU LAR”
  • POP GALLEC “Estil Feira”
  • GAMBES “OH MEU LAR”
  • CLOÏSSES SALTEJADES
  • BACALLÀ AU GRATINAT ESTIL O MEU LAR.

Segons

  • ENTRECOT DE T. GALLEC A LA PLANXA (500 GR).
  • "CHULETÓN" T. GALLEC A LA PLANXA ( 1 KG ).
  • FILET DE CARN ( 500 GR).
  • CONILL A LA BRASA
  • CHURRASCO DE VEDELLA
  • POLLASTRE A LA BRASA
  • GARRÍ DE ARANDA
  • BOTIFARRA DE GIRONA
  • ESPALDA DE CORDERO
  • COSTILLAS DE CORDERO
  • ENTRECOT DE VEDELLA GALLEGA
  • PEIX RAP FRESC A LA PLANXA , LLUÇ ,D'OR … )

La autèntica carn gallega feta a natural brasa

cb_barcelona_omeular_pm_final1

Història

Antonio: Després d'arribar a Barcelona des de la seva Galícia natal més o menys l'any 1970 Va començar a descobrir el món de la restauració.
Treballant a l'establiment més important botiga de cafè d'època Plaza (Plaça de Catalunya),(la pèrgola),(Marisc restaurant Carballeira,durant 14 anys). Llavors va decidir treballar en el seu propi al jardí Rte, l'Estrella de Mar. Llavors va decidir muntar un local amb les idees que van ser sempre sobre ell per la capçalera (Una cuina, amb la brasa natural, cuina tradicional, però de gran qualitat en un amistós, rústic i acollidor ) llavors amb l'ajuda de la seva dona i la seva
Nens. L'any 1989, Antonio va obrir la braseria "O Meu Lar". Una braseria gallega a 15 MN del Centre de Barcelona, en el districte de Poblé SEC, on a més de 20 anys de dedicació i bon treball,Aquest negoci familiar s'ha convertit en un nom de referència en el sector (una de la gallega més popular en els restaurants de Barcelona).